Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.07.2016 21:51:03 - martinml

poučení z historie

Dobrý den,

pane senátore, neříkáte nic nového. Toto vše již zde bylo a jen se obelháváme, jak demokracie je nejlepší, jak je schopna se bránit, importovatelná kamkoliv, téměř ráj na zemi. Vzpomínám si na učitele Hnízda z Obecné školy - není na čase nějakého takového najít?? Politici nás vedli do pekel v 38., 48., a nejen naposledy 68. roce - navzdory přání a přesvědčení národa. Kam nás vedou nyní? Nežijeme náhodou v totalitě?? A co "poučení z historického vývoje"?? O "Západu" si netřeba dělat iluze - na naší historii se podepsali několikrát. Proč se cpeme někam, kde nás chtějí jen do počtu?? To naše vláda ztratila soudnost, nebo si myslí, že za své ulité miliony emigrují na Měsíc??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2016 20:51:26 - Jaroslav Doubrava
 Nežijeme v totalitě náhodou. Myslím, že to vše bylo dlouho a pečlivě připravované a připravené. Problém je v mlčící většině. Ta umožňuje vládě námi cvičit jak si vzpomene. A o tom, že soudnost ztratila už dávno se nemusíme přesvědčovat. Nejen, že ztratila soudnost, myslím, že nám vysloveně lže. Lže o počtu migrantů potulujících se po, snad ještě trochu, naší zemi. Lže nám o tom, jak cpe desítky a stovky milionů do různých neziskovek. Lže nám jak se snaží řešit cikánskou otázku a tak bych mohl pokračovat. Ale to určitě vidíte sám. A souhlasím s Vámi i v otázce totality. Ano, myslím, že žijeme a v podstatně horší. Před převratem když se někdo znelíbil skončil v kotelně, u lopaty, prostě v montérkách. Dnes končí ve frontě před Úřadem práce, ne li pod mostem jako bezdomovec!  Omlouvám se za dlouhé čekání na mou odpověď. Jaroslav Doubrava