Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2022 13:09:00

Nelze uznat tzv. referenda pod vojenskou kuratelou. A co Kosovo?

Nelze uznat tzv. referenda pod vojenskou kuratelou. A co Kosovo?

Komentář na facebookovém profilu k anexi čtyř ukrajinských oblastí Ruskem a k existenci státu Kosovo.

 Tentokrát má pan premiér Fiala pravdu, jen je třeba připomenout rok 1999 bombardování Jugoslávie,  Operace nikoli vyhlášená válka, trvala od 24. března do 10. června 1999 kdy NATO bez vyhlášení války bombardovalo Jugoslávii. Poté rok 2008 kdy byla vyhlášena tzv. republika Kosovo. To vše v rozporu s mezinárodním právem. Jinak plně s premiérem souhlasím, nelze uznat tzv. referenda pod vojenskou kuratelou.

Potom se tedy ptám, proč Topolánkova vláda uznala Kosovo.

Kdy bude ČR zrušeno uznání Kosova je to loupeže?

PS: Pokrytectví, též licoměrnost či přetvářka. Může se projevovat jako rozpor mezi vědomým chováním osoby a jejím vnitřním přesvědčením. Slovo pokrytec nalezneme už v Bibli např. ve starozákonní Knize žalmů a mnohem častěji v Novém zákoně. Z evangelistů jej používal nejvíce svatý Matouš.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama