Jaroslav Zeman

  • SLK
  • Jablonec nad Nisou
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2016 0:58:31 - Docent

Bruselské monstrum

Dobrý den pane poslanče, jaké pocity ve Vás převládají kdy občané VB i přes obrovskou mediální protikampaň, strašením koncem světa, zvolili svobodu a národní suverenitu před bruselským panstvem, které se v poslední době už zcela ztratilo kontakt s tím co chtějí normální občané? Můj názor je takový, že tahle facka měla přijít už dávno. Hlavní odpovědnost za tenhle výsledek má Herr Schulz, Herr Juncker a především Frau Merkel. Nebo taky věříte jak něktěří blázni z mainstreamu, že Putin dokázal nemožné a zmanipuloval 17 milonů Britů? Nejde jen o řízenou islamizaci evropy, supertajný TTIP, ale i třeba zákon o střelných zbraních. Podstata toho zákona je taková, že zbraně bude moci mít legálně v podstatě jen policie, armáda a pak teroristé, kteří si vždy dokáží sehnat potřebné vybavení na černém trhu. Normální člověk, který chce chránit svoji milovanou rodinu samozřejmě legálně zbraň mít nebude. A co myslivci? Co se v tom Bruselu hulí za materiál? Máte tušení pane poslanče?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2016 18:02:36 - Jaroslav Zeman
Pro Českou republiku je velká škoda, že Velká Británie opouští EU, protože to byl největší “bojovník” proti EU byrokracii. Nemám strach o budoucnost Británie, mám spíš obavu, aby pánové Schulz, Juncker a další ještě “nepřitvrdili”.