Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.08.2023 14:04:00

Město Vsetín prověří rodiny mladých agresorů

Město Vsetín prověří rodiny mladých agresorů

V minulém týdnu přijala vsetínská policie hned dvě oznámení o napadení jednotlivce skupinou osob. Dle zjištěných informací spáchaly tyto činy skupiny nezletilých nepřizpůsobivých občanů.

 Starosta Jiří Čunek (KDU-ČSL) proto nařídil posílení pěších policejních hlídek v ulicích města a také zavedení dalších systémových opatření vsetínské radnice k zajištění bezpečnosti ve městě.

„Po zmíněných událostech jsme okamžitě posílili pěší hlídky policie ve městě, které budou nejen sjednávat pořádek, ale také jednotlivé výtržníky hlásit sociálním pracovníkům. Ti pak budou prověřovat rodiče výtržníků, zda si řádně plní své rodičovské povinnosti a věnují se výchově svých dětí tak, jak jim to ukládá náš právní řád,“ vysvětlil starosta Jiří Čunek.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama