Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2021 21:36:00

Musí se potýkat se všudypřítomnou špínou, nočním hlukem, nebo prodejem drog

Musí se potýkat se všudypřítomnou špínou, nočním hlukem, nebo prodejem drog

Komentář na facebookovém profilu k městu Most.

 Stovky, v současné době asi nejhorší místo na bydlení v Mostě. To jsou slova jak obyvatel Mostu, tak i jednoho městského policisty s kterým jsme mluvili. Chánov je prý už relativně v pořádku a ty nejhorší jevy se daří eliminovat. Naopak ve Stovkách se situace zhoršila s příchodem nových nájemníků nejen od nás, ale i ze Slovenska, či Maďarska. Do Stovek jsem přijel na žádost občanů, kteří zde normálně žijí, ale v poslední době se musí potýkat se všudypřítomnou špínou, nočním hlukem, nebo prodejem drog. Ze zoufalosti sepsali petici, kterou městské zastupitelstvo vzalo na vědomí.

Situace zde je bohužel velmi vážná, proto bych ji chtěl znovu probrat s primátorem Mostu, ale i s ředitelem krajské policie. Pokud je pravda, že v každém vchodě je dealer drog, tak police musí konat.

Při mé návštěvě jsme to i zažili, když jsme se byli podívat v jednom z domů. Potkali jsme mladou ženu, evidentně zdrogovanou a zeptali se, kam jde? Odpověď byla, že pro dávku. Než se podíváte na video, tak je nutné napsat, že pár hodin před návštěvou v domě i okolí proběhl úklid.

Podobná situace může potkat každého, kdo bydlí v domě s více byty. Proto je zapotřebí hledat řešení a těm lidem pomoct.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama