Jiří Čunek

ANO křesťanským hodnotám
  • KDU-ČSL
  • Vsetín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2021 9:15:00

Záhada odvolání primáře Trhlíka se objasňuje

Záhada odvolání primáře Trhlíka se objasňuje

Komentář na facebookovém profilu k odvolání primáře gynekologicko-porodnického oddělení zlínské nemocnice Martina Trhlíka

 Zdá se mi, že záhada odvolání primáře MUDr. Trhlíka se objasňuje. Vyšlo najevo, že ředitel Krajské nemocnice Tomáše Bati (KNTB) MUDr. Michal Filip se dohodl se soukromou italskou firmou vyrábějící operační roboty, že jejich pracoviště navštíví a zařízení prohlédnou. Zajímavé je, že soukromé letadlo na cestu do Milána poskytla italská firma ve spolupráci s českým distributorem. Na cestu sebou ředitel KNTB vybral primáře chirurgie, urologie a gynekologie.

MUDr. Trhlík jet musel, protože jediný má znalost a zkušenost s operacemi. Ten se po návštěvě vyjádřil jasně. Přístroj je nevhodný pro KNTB a nedosahuje kvalit nejpoužívanějšího operačního systému da Vinci, se kterým je v ČR zkušenost. Po tomto vyjádření, aniž by byl předtím upozorněn, letěl. Tedy dostal výpověď.

Apropo! V KNTB po odchodu vynikajícího operatéra primáře urologie MUDr. Grepla a po propuštění MUDr. Trhlíka není nikdo, kdo by s operačním robotem dokázal operovat. O lékaře Grepla a Trhlíka se nebojím. Šáhnou po nich rádi jinde. MUDr. Grepl je dnes přednostou urologie ve FN Ostrava. Jejich jedinou nevýhodou je, že nejsou členy ANO, jako ředitel nemocnice, ani v odborech, jak by si přála sociální demokracie. Bohužel pro ně jsou apolitičtí!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama