Jiří Hráček

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.01.2015 12:32:20

Kdo nese vinu za masakr v Paříži?

Kdo nese vinu za masakr v Paříži?

Poděkujme destruktivní politice USA za nárůst terorismu ve světě. Islámský stát stejně jako Al-Káida a destabilizace Středního východu je dílem Americké neokoloniální politiky.

Za to co se stalo a stále děje v současné době v Paříži můžeme poděkovat ignorantské a sobecké politice USA která musela v zájmu svého kapitálu rozvrátit země Středního východu, které byly do nedávna relativně stabilní jako Libye, Sýrie, Egypt nebo Irák je až neuvěřitelné čeho je tato imperialistická diktatura schopná jen, aby na utrpení mnoha milionů lidí mohla vydělat. 

Pokud se ptáte kam s uprchlíky z těchto zemí tak odpověď je jednoduchá. Ne do Evropy ale všechny bychom je měli na náklady Evropské unie přepravit do země, která je za jejich utrpení přímo zodpovědná a to do USA. Vždyť Amerika byla vždy postavená na přistěhovalcích tak ať se tedy o oběti své zahraniční politiky postará. Ostatně nebýt USA tak by tito lidé nemuseli nikam prchat, protože jejich země by dnes nebyli zcela rozvrácené a ovládané Islámským státem nebo jinými podobnými fanatiky. 

Pokud bude Evropa dál ustupovat zlovůli USA tak nás dopady jejich chování zničí. Podobně jako právě ničí Ukrajinu a chystají se zničit i Rusko ale Putin není Janukovič a Rusko není Ukrajina a Amerika u něj tvrdě narazí stejně jako Hitler a Napoleon. Bez Ruska je Evropa v boji proti následkům Americké arogance bezmocná. Proto je načase uvědomit si kdo je naším skutečným partnerem a kdo se nás naopak jen snaží využívat ke svým sobeckým mocenským cílům. 

Jiří Hráček

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama