Jižní Město - náš domov

  • JM-ND
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.06.2015 7:25:12

A zase tráva

A zase tráva

To, že v posledních týdnech a měsících my, obyvatelé Jižního Města, zažíváme na vlastní kůži, co znamená neposekaná, neuklizená a hnijící tráva, je bohužel realita.

To, že v posledních týdnech a měsících my, obyvatelé Jižního Města, zažíváme na vlastní kůži, co znamená neposekaná, neuklizená a hnijící tráva, je bohužel realita, kterou nám servíruje současná garnitura na jihoměstské radnici reprezentovaná starostou Štylerem a kompetentní radní za úklid veřejné zeleně Zdeňková. Člověk by očekával, že pod tlakem tisíců stížností od občanů ze všech stran Jižního Města, se tito dva budou snažit situaci řešit a že toto řešení bude rychlé a efektivní, což znamená, že přerostlá tráva bude posekána, bude odvezena a ekologicky zlikvidována a travnaté plochy budou uklizeny. Za další samozřejmost považuji úklid psích exkrementů a likvidaci černých skládek, které se po Jižním Městě opět začínají rychle rozmáhat. Místo toho jako výsměch všem občanům se nás radní Zdeňková snaží v časopise Klíč uchlácholit ve stylu: za nic nemůžu, to všechno minulé vedení, nemáme stroje, nic se neděje, vše je vlastně v pořádku!!! Jako opoziční zastupitel jsem se na červnovém zasedání zastupitelstva snažil zařadit diskuzi k této neutěšené situaci, se snahou získat informace, kdy a kdo zajistí údržbu veřejné zeleně ve kvalitě, která byla na Jižním Městě v minulých letech standardem. Nepodařilo se, současná garnitura projednání této krizové situace zablokovala. Neuvěřitelné. Další výraz arogance a neschopnosti je fakt, že ani starosta Štyler, ani radní Zdeňková se v průběhu celého jednání zastupitelstva ani jednou ke katastrofálnímu stavu údržby zeleně nevyjádřili, byť k tomu byli mnohokrát vyzýváni. Prostě a jednoduše, vážení občané, sekat trávu nebudeme, protože to neumíme, a když, tak ji posekáme špatně. Že vám pod okny tráva hnije a páchne?? Zvykejte si!!! Hlavně si nestěžujte a neobtěžujte, my za nic nemůžeme!!!

Dalibor Mlejnský, zastupitel Prahy 11 za Jižní Město – náš domov

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama