Josef Toman

Kandidát na prezidenta, volby 2018
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2014 9:46:27

PETICE PRO ZRUŠENÍ CÍRKEVNÍCH RESTITUCÍ, PROTOŽE NYNÍ TO JE MOŽNÉ

PETICE PRO ZRUŠENÍ CÍRKEVNÍCH RESTITUCÍ, PROTOŽE NYNÍ TO JE MOŽNÉ

www.DekujemeOdejdete.cz http://www.petice24.com/petice_pro_zruseni_cirkevnich_restituci_protoze_nyni_to_je_mozne

 

Církevní restituce = prolomení Benešových dekretů = navrácení Sudet?

Bývalá ústavní soudyně Eliška Wagnerová podala návod, jak církevní restituce zrušit.

Zákon o církevních restitucích by šlo zrušit. Podle Elišky Wagnerové tento zákon Ústavní soud přezkoumával když nebyly známy všechny okolnosti kolem procesu vzniku této právní normy. JUDr. Wagnerová uvedla, že by možná stálo za to zopakovat návrh na zrušení tohoto zákona k Ústavnímu soudu. Návrh by se soustředil na nepravosti v procesu přijímání tohoto zákona.

Pozor! Církevní restituce výrazně prolomí Benešovy dekrety, takže se asi bude vracet ohromný majetek Německým a Maltským rytířům. V zkorumpovaném státě s justiční mafií to asi nebude těžko zařídit. To prolomí Benešovy dekrety plně a na řadu přijdou další, včetně Sudetských Němců. Zajímalo by mě, jestli máme v našem státním znaku 2 lvy, protože bylo od počátku plánováno, že jeden bude nahrazen sudetoněmeckým orlem. Uvědomme si, kdo církevní restituce prosadil. Nebyli to pámbičkáři, ale ti politici, kteří jsou zodpověďni za vysokou korupci. ODS věděla, že končí. Než odešli, je možné, že se pěkně napakovali za to, že tohle prosadili.

Tohle svinstvo bude znamenat nejenom okradení našeho národa, ale později i plné prolomení Benešových dekretů, když naše justiční mafie nakonec vydá majetky Řádům Německých a Maltských rytířů, kteří u nás kolaborovali s nacisty. Co bude následovat se jen můžeme domyslet. Náš státní znak má 2 české lvy. Nedovolme, aby jeden byl nahrazen sudetoněmeckým orlem!


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama