Josef Zickler

Zemřel ve věu 64 let dne 27.4.2021
  • ŘN - VU
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.09.2015 19:40:49

Voláme po blanických rytířích či ochraně svatého Václava. A co děláme my sami?

Voláme po blanických rytířích či ochraně svatého Václava. A co děláme my sami?

Zasloužíme si vůbec něco lepšího, než nám připravují mocní tohoto světa či naši domácí loutkovodiči? Zkusme se zamyslet...

Tak to jsme MY...Dnešní den je pro nás historicky významným dnem. Připomínáme si důležitou osobu našich dějin. Četl jsem nějaké odkazy k této vzpomínce, které ve mně jednoznačně evokují názor na nás. Kdo jsme? Zasloužíme si vůbec něco lepšího, než nám připravují mocní tohoto světa nebo naši domácí loutkovodiči?

Posuďte sami:

"SVATÝ VÁCLAVE, UŽ KONEČNĚ UDĚLEJ POŘÁDEK"

"BLANIČTÍ RYTÍŘI, VYJEĎTE A ZACHRAŇTE NÁS!"

"CO PRO NÁS VLÁDA UDĚLÁ?"

"CO PRO MĚ UDĚLÁ POLITICKÉ HNUTÍ?"

"HURÁ DO EU!" nyní "PRYČ Z EU!"

"JEDINĚ S RUSKEM!:UŽ NIKDY S RUSKEM! UŽ ZASE RUSKEM!"

"JEDINĚ S AMERIKOU!" , PRYČ S AMERIKOU!"

A co my? My nic. My chalupa, obchoďák, nějaký to grilováníčko...Hlavně žádný starosti nebo povinnosti navíc.Celoživotní názor a postoj. Co to je?

 Ne to není špatný sen o nich, to je realita o nás. Možná tím, že si toto negativum o sobě sami uvědomíme a připustíme, uděláme první krok ke správné cestě.

Budujeme budoucnost naší i našich potomků svým vlastním počínáním. Zamysleme se v tento den sami nad sebou, protože nikdo jiný pro nás nic neudělá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama