Jozef Regec

Strana PRO Jihomoravský kraj
  • PRO
  • Černá Hora
  • zastupitel městyse
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,34. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.04.2012 15:16:40

Omluva

Omluva

Vážení voliči, vážení občané, vážení přátelé, je mou poviností Vám, jako mým "zaměstnavatelům", objasnit nemilou situaci, jež se odehrála ve čtvrtek 26.4.2012.

Vážení voliči, vážení občané, vážení přátelé, je mou poviností Vám, jako mým "zaměstnavatelům" objasnit nemilou situaci, jež se odehrála ve čtvrtek 26.4.2012 a díky níž jsem byl pranýřovám v médiích, která samozřejmě celou situaci mistrně využila a obratně naformulovala.

Předně se chci hluboce omluvit, že k nečemu takovému vůbec došlo. Bohužel, jak se říká: "člověk míní, život mění a nemoc nechodí po horách, ale po lidech". Mrzí mě Vaše rozčarování.

Nemám mistrnou výmluvu typu: jednání, pracovní oběd atd. Řeknu Vám prostou pravdu.

Ti, kdo mě znají vědí, že nejsem žádný flákač, nikdy jsem nic nevzdal ani se nebál "zamakat" ovšem ve čtvrtek vyvrcholily zdravotní problémy mých dětí a manželky natolik, že jsem bohužel musel, jako milující otec začít rychle jednat. Syn, kterému jsou tři roky, musel na akutní příjem na infekční oddělení do nemocnice, v ten stejný okamžik musela dcera, které je pět let, se zánětem středního ucha rovněž do nemocnice a moje žena, která byla v horečkách už jednala z posledních sil. Rozhodl jsem se jako otec jet rodině pomoci. Přiznávám, že nejsem kamenný profesionál a osud rodiny mi není lhostejný. Nedokázal jsem sedět a ženu v této situaci nechat samotnou!

Než jsem však tento nelehký krok udělal, šel jsem vše prokonzultovat s předsedou klubu senátorů ČSSD a s předsedou SENÁTU. Oba mi dali kladné stanovisko a řádně mě omluvili.

Je mi líto, jestli jsem Vás zklamal a mrzí mě, že mě považujete za někoho, kdo nemá disciplínu a ulívá se z práce. Věřím však, že Ti kdo chtějí si na mě a mou prácí udělají názor sami a nepodlehnou mediálnímu honu na viníka.

Děkuji za to, ze jste věnovali čas tomuto textu, omlouvám se, že byl tak dlouhý a v tento krásný den Vás nutil sedět u počítače a číst, ale považoval jsem za nemyslitelné nechat celou záležitost bez omluvy a vysvětlení.

S úctou

Jozef

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama