KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKÁ 21

SVOBODA, DEMOKRACIE, PRÁCE, SPOKOJENÝ ŽIVOT
  • KSČ 21
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2015 15:04:55

Uprchlická krize podle plánu

Uprchlická krize podle plánu

Pokud by byla v České republice demokracie, tak se není třeba obávat uprchlíků. To by ale vláda musela vyslechnout hlas lidu a žádné uprchlíky nepřijímat.

Jelikož tady ale žádná demokracie není, tak vláda bude dělat vše, co nám nařídí Evropská unie a vládci světa.

Příliv uprchlíků je součást plánu na likvidaci Evropy. Když vidím uprchlíky, samé mladé muže, tak si říkám proč nezůstali doma a nebojují s „Islámským státem“? Zřejmě jim někdo vysvětlil, že je lepší jít do Evropy, kde nebudou nic dělat a zažijí ráj už na zemi.

Každý uprchlík nás bude stát hodně peněz, takže musíme přemýšlet kde na to vzít. Tam kde nic není, to znamená u drtivé většiny občanů, to asi nepůjde. Ve státním rozpočtu na to nemáme. Mohli bychom se více zadlužit, abychom uspokojili uprchlíky, ale to by asi nebylo správné řešení. Co nám tedy zbývá? Jednoduché řešení se přímo nabízí. Všechny parlamentní strany se vzdají peněz, co dostávají od státu. Všichni poslanci, senátoři, ministři atd., si začnou vyplácet minimální mzdu. Církve se vzdají restitucí, se kterými 90% občanů stejně nesouhlasí. Hned bude dostatek miliard pro uprchlíky a nejen pro ně.

Za takto získané peníze nakoupíme námořní lodě a budeme vozit uprchlíky do Evropy zdarma. Tím připravíme desetitisíce převaděčů o lukrativní byznys.

Všichni, kteří volají po uprchlících, si začnou nechávat jen minimální mzdu a zbytek pošlou na účet pro uprchlíky. Každý z nich si ubytuje doma několik uprchlíků, dle možností. Tak poznáme, že to myslí upřímně. Kocáb se Schwarzenbergem pošlou nějaký ten milion a na Orlíku vybudují uprchlický tábor aspoň pro 100 tisíc osob a to na vlastní náklady včetně provozu.

Máme jediné štěstí, že i v těch nejzapadlejších vesnicích v Sýrii, Libyi, Iráku, vědí, jak špatně na tom jsme a jak je Česká republika za 25 let vytunelována, rozkradena a zdevastována, tedy míří do Německa. To je snad poprvé, co nám může být polistopadová zlodějna a devastace k něčemu dobrá.

Zdeněk Klímek, generální tajemník ÚV KSČ 21
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama