KONZERVATIVNÍ ALTERNATIVA

národně - konzervativní politické hnutí
  • KOAL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2018 12:19:14

Zemřel Mgr. Jan Skácel, předseda ČHNJ

Zemřel Mgr. Jan Skácel, předseda ČHNJ

Jsme zarmouceni, že dne 17. 11. 2018 skonal náš přítel a předseda Českého hnutí za národní jednotu, Mgr. Jan Skácel. Vyjadřujeme hlubokou soustrast rodině.

Jan Skácel byl nezpochybnitelnou veličinou národního hnutí. Je hanebné, že byl po celou dobu od tzv. sametové „revoluce“ pravidelně uváděn ve zprávách bezpečnostních složek jako nepřítel státu. Byl ostrakizován posluhovači a lidmi, kteří mu nesahali vzděláním ani morálním profilem po kotníky.

České hnutí za národní jednotu bude nadále hájit a prosazovat jeho základní myšlenky, jako např. prosazování národního principu ve společnosti, nezpochybnitelnost Benešových dekretů a snahu o budování suverénního a sebevědomého státu.

Mgr. František Němec, místopředseda ČHNJ

Ing. Zdeněk Dýčka, tajemník ČHNJ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama