Kamil Papežík

Prozatím jsem bez pozice ve straně i bez funkce. Děkuji!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.10.2015 7:56:42

Alternativy pravdy versus běžný český občan

Alternativy pravdy versus běžný český občan

Světová bezpečnostní situace? Kde jsou pravdy? Kde a jak budou žít naši vnukové?

Tak jako včera, či vloni, se setkáváme s různými alternativami pravdy i dnes.

Před chvilkou jsem se dozvěděl, že turecký prezident Erdogan kritizuje Rusko, kvůli bombardování v Sýrii. Také si myslíte o Erdoganovi, že je to lhář a vrah?

Hovoří se i o kritice, kterou vznáší Obama a někteří západní političtí činitelé na účet Ruska. Prý může ruský vojenský zásah v Sýrii posílit postavení IS. Také si o Obamovi myslíte, že je to trapný muslim? A co můžeme očekávat od muslima? Lži?

Bezpečnostní situace ve světě je kritická. Takto se to jeví z médií, která máme možnost sledovat. Nebezpečí v okolním světě ovlivňuje a ohrožuje i nás, naši vlast, naše potomstvo.

Ale co my? Běžní občané? Zkoumat všechny předkládané alternativy pravdy nezvládneme. Mezinárodní politiku ovlivnit většinou asi neumíme. Pracujeme, nakupujeme, pomáháme dětem s úkoly do školy. A přemýšlíme o tom, jak připravit svět pro naše potomky ještě lépe, než naši předkové. Neumíme přijít do Sýrie a vyřešit jejich MNOHO STOLETÍ TRVAJÍCÍ spory… Umíme však ubránit naši vlast.

Dělejme tedy to, co můžeme a zvládneme. Nebuďme jen klauni pro zábavu politiků. Buďme občany, kteří vládnou své zemi. Přinuťte své zaměstnavatele, aby Vás nesedřeli z kůže. Urvěte každý týden od někud alespoň chvilku a věnujte ji svým občanským povinnostem. kontrolujíc politiky a říkajíc nahlas, co si přejete. Protože politikům se nevěří, politiky se kontroluje. Poučme se z toho, co dělali naši předkové, když chtěli něčeho dosáhnout.

Urvěte každý týden alespoň chvilku na své občanské povinnosti tak, abychom společnými silami ochránili naše domovy. Ten náš kousek půdy na zeměkouli. Abychom zajistili stejně hezký a ještě hezčí život pro naše potomky. Abychom naplnili povinnost, kterou jsme zdědili po našich předcích. Vnímejme zkušenosti našich předků. Uplatněme je do našich životů

Naši předkové bránili tuto malinkou zemičku před migrujícími a násilnickými skupinami v minulosti. A my ji budeme bránit i nadále.

BEZ OHLEDU NA RŮZNÉ A MNOHDY PODIVNÉ ALTERNATIVY PRAVDY.

Každé pondělí a středu od 17:00 se účastním tréninků běžných občanů. Přijďte i Vy. Scházíme se u parníku v areálu Hněvkovského u řeky Svratky. Mívám sebou vlajku České republiky. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama