Kamil Papežík

Prozatím jsem bez pozice ve straně i bez funkce. Děkuji!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2016 19:12:43

Odkaz prezidenta Beneše

Odkaz prezidenta Beneše

Neváhejte a nebojte se být vlastenci. Potomci Vám budou vděční.

Vnímám, že naše vlast prochází mnoha krizemi. Tyto krize mají někdy větší a někdy menší dopad na běžné občany České republiky a jejich děti.

Jeví se mi, že hloubka poškození osudů našich občanů není ovlivněna pouze vnějšími vlivy. Vnějším vlivem mám na mysli například činy německého Hitlera a jeho pomocníků, nebo činy německé Merkelové a jejích spolupracovníků. Hloubka poškození je rozhodně ovlivněna i prozíravostí, obezřetností, opatrností i odvahou českých politiků a českých občanů.

Krizím a potížím se jistě nikdy zcela nevyhneme. Můžeme však činit kroky, abychom zabránili těm největším škodám.

Doktor Edvard Beneš ve svém dopise z května roku 1947 nás upozornil, že snahy o zničení naší vlasti i našeho národa můžeme očekávat dnes i v budoucnosti. Dokonce se obávám, že by byl dnes napaden členy skupiny Hate Free a podobnými občany za nenávistné projevy když napsal: „Nezapomeňte, že mé dekrety se týkaly i potrestání vlastizrádců, že mají trvalou platnost a potrestejte všechny případné vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době“ a „Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou Čeští vlastenci, kteří se budou sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat a že budou nakloněni otázce jejich návratu. Nenechte se oklamat a jejich návratu nedopusťte. Hitlerové odchází, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstává.“

Ano Edvard Beneš byl prozíravý a mnoho desítek let předem odhalil Hollany a jemu podobné, ale také i jiné takzvané eurohujery.

Nemohu hovořit za jiné, ale mohu se spojit se spoluobčany a sousedy, kteří mají podobný názor. Mohu bránit svůj domov. Mohu bránit budoucnost svých potomků. Mohu bránit zájmy našeho národa i naše území.

Vnímám, že je mezi námi mnoho občanů, kteří si neuvědomují, jak je důležité mít svůj domov, svou svobodu, svou postel a peníze na jídlo. Myslím, že mnoho levicově smýšlejících multikulturalistů a internacionalistů, či neomarxistů (zejména osob nižšího věku bez zkušeností) velmi lehko zapomíná na odkaz našich předků. Naši dědečkové i babičky těžce pracovali, umírali, abychom mohli žít v míru, mít svůj domov, mít svobodu, svou postel i dostatek jídla. I naší povinností je toto předat dál. Myslím, že našim předkům nejsme dlužni nic, jen to, že i my navážeme na jejich úsilí. Myslím, že naši předkové svou rodnou půdu a své domy nechtěli nikomu dát zdarma. Ani já svou zem nikomu nepřenechám a pevně věřím, že mezi svými spoluobčany najdu spoustu spojenců.

Neváhejte a nebojte se být vlastenci. Není hanba být vlastencem. Vzpomeňte, co napsal Beneš: „potrestejte všechny případné vlastizrádce“. Být vlastencem je správné.

Čiňme kroky, abychom zabránili těm největším škodám. Neváhejte a nebojte se být vlastenci. Potomci Vám budou vděční.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama