Kamil Papežík

Prozatím jsem bez pozice ve straně i bez funkce. Děkuji!
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,23. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.06.2016 18:02:31

Otevřený dopis Pavlu Svobodovi

Otevřený dopis Pavlu Svobodovi

EU nám škodí. A mnoho našich spoluobčanů také.

Dobrý den Pavle Svobodo

Zajímá mne, zda je pravda, že jste se vyjádřil: "Krev uprchlíků ulpí i na TV Prima a jejích redaktorech". Pakliže ano, jak jste to myslel?
Víte o tom, že vlivem imigrace stoupla kriminalita v evropských zemích? Jeví se, že je Vám to jedno.
Víte o tom, že imigranti z Afriky a středního východu znásilnili mnoho a mnoho žen v mnoha evropských zemích? Jeví se, že je Vám to jedno.
Uvědomujete si, že všechno to zlo, které zde imigranti způsobili je kladeno za vinu i Vám? Protože jste neučinili patřičné kroky, abyste uchránili Evropu před těmito zločinci. Jeví se, že je Vám to jedno.
Uvědomujete si, že Vás považujeme za nabubřelé arogantní paňácy? Jeví se, že je Vám to jedno.
Mnozí z nás se na Vás možná i spoléhalo. Spoléhali na všechny evropské politiky, poslance, úředníky, že budete poctivě makat na budování krásné Evropy. Jeví se, že je Vám to jedno, že Vám záleží pouze na Vašich bankovních účtech.
Místo toho pociťujeme zklamání a zradu. Myslím, že nejsem jediný, kdo evropské poslance i úředníky považuje za zrádce. Za zrádce, před kterými varoval například Edvard Beneš. Edvard Beneš nás vyzval, abychom zrádce po zásluze potrestali. Je možné, že jednoho dne se najde soudce, který bude Vaši vinu posuzovat.
Je jisté, že budeme usilovat o vystoupení naší milované vlasti z EU, která nás zradila a podvedla. Zvoní Vám hrana.
Toto považujte za otevřený dopis. Pravdou je, že počítám i s alternativou, že mi vůbec neodpovíte. Potvrdila by se tím má slova výše uvedená.
Kamil Papežík
Brno

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama