Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2018 12:51:00

Čekal bych, že nedávná svatba mezi ANO a ČSSD vydrží aspoň oněch slavných sto dn

Čekal bych, že nedávná svatba mezi ANO a ČSSD vydrží aspoň oněch slavných sto dn

Komentář na facebookovém profilu k politickým hrám kolem postu ministra zahraničí

 V pátek jsem v rozhovoru s panem Foldynou v České televizi poznamenal, že sociální demokracie a pan Hamáček jsou už na ústupu a vzdají se před prezidentem všeho, co chtěli. Jenom, aby ta ostuda byla menší, tak to lidem sdělí až po volbách, aby poslední voliči sociální demokracie nebyli tak zhnuseni z politické hry, která se v těchto dnech odehrává. Jak jsem kolegu pochopil, jsou sociální demokraté odhodláni kapitulovat před prezidentem, ale nechtějí, aby to bylo zjevné před volbami. Když člověk trochu přemýšlí, tak o tom nemůže mít pochyby.

To ovšem nepočítali s panem Babišem, výtečným to partnerem za zády, který dnes, aby Hamáček nemohl předstírat, že rozhodnutí je na něm nebo na sociální demokracii, prohlásil, že pan Poche působí na ministerstvu zahraničí negativně a že se ministrem nestane. Zajímavé, musím říci. Čekal bych, že nedávná svatba mezi ANO a ČSSD vydrží aspoň oněch slavných sto dní. Sotva. Pasuje na to staré české přísloví. Pán psovi, pes ocasovi. Pes si lehne, ocas se nehne.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama