Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.09.2020 15:09:00

Dáváme spojencům najevo, že se sliby nemusí plnit

Dáváme spojencům najevo, že se sliby nemusí plnit

Komentář na facebookovém profilu k snížení výdajů na obranu

 Paní ministryně Schillerová suše sdělila, že slib, který jsme slavnostně dali NATO, že zvýšíme naše výdaje na obranu na dvě procenta, prostě nesplníme. Žádný další komentář nebo omluvu nepřidala, prostě slib nesplníme. Mám pro to sice jisté pochopení, vzhledem k dnešní situaci, byť když se podívám, na co všechno vláda v posledních měsících vyplýtvala peníze, nevím, proč by nemohla tento závazek dodržet, ale prosím.

Ale sdělit to takto bez omluvy a vysvětlení, to je přístup, který se nám nevyplatí. Dáváme tím svým spojencům najevo, že Češi jsou toho názoru, že se sliby nemusí plnit a své slovo vůči nám držet taky nebudou. Českými občany počínaje a konče našimi stranami.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama