Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2022 9:27:00

Muž na ženu takto hulvátsky útočit nesmí, pane Klausi

Muž na ženu takto hulvátsky útočit nesmí, pane Klausi

Komentář na facebookovém profilu ke slovům Václava Klause k předsedkyni Poslanecké sněmovny.

 Bývalý prezident Klaus zaútočil na předsedkyni TOP 09 Markétu Pekarovou Adamovou velmi tvrdými slovy. Přiznávám, že mi to vadí. Ne proto, že je předsedkyní mojí strany. Ale já jsem byl vychován v tom, že muž na ženu takto hulvátsky útočit nesmí. Je to vrcholná nezdvořilost a tento způsob politiky je opravdu dosti nešťastný.

Zajímavé je ale taky proč na ní takto zaútočil. Vytýká jí, že zkritizovala maďarského ministerského předsedu Viktora Orbána za jeho politiku. Orbán je velmi svérázný politik a od jisté doby opakovaně zvěstuje, že chce odstranit liberální demokracii. Což se mu, popravdě řečeno, v Maďarsku docela daří. Ovšem neliberální demokracie, to je něco jako pivo bez chmelu. To, co Orbán teď v Maďarsku dělá je stejné, jako by takto maďarský pivovar vyráběl národní maďarské pivo bez chmelu. Uvařit se dá, ale jestli bude někomu chutnat je jiná otázka. Já bych se takové břečce vyhýbal. V obou případech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama