Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2019 22:45:00

Zeman kašle na Zemana

Zeman kašle na Zemana

Komentář na facebookovém profilu k záměru prezidenta Miloše Zemana zastavit případné stíhání premiéra Andreje Babiše v kauze Čapí hnízdo

Prezident Zeman prohlásil, že by zastavil případné obnovené stíhání premiéra Babiše. Prezident vzkázal, že ho vůbec nezajímá, jaké argumenty nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman ve svém konečném rozhodnutí, na které má tři měsíce čas, přinese a jaké důkazy zohlední. Tímto mu vzkázal, že tak či onak svého poddaného premiéra vytáhne z bryndy a že to všechno může zahodit do koše, protože tady vládne on, prezident.

Před koncem roku 89 jsem si myslel, že za třicet let budeme svobodní a bude u nás vládnou demokracie a právní stát. Šeredně jsem se zmýlil.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama