Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2018 21:16:16 - vašesvědomí

Jasný postoj.

Takže SPD je proti stávajcí vládě, přitom ji ale nabízí podporu, nahradí-li jí ČSSD. Do vlády přitom za ni stoupit nehodlá?! No budiž. SPD je tedy proti vládě v mnohém vnitropolitickém dění, což je věcí neohrožující přímo stát v jeho existenci. SPD je však proti vládě i v mnohém mezinárodním dění, které nutně má vliv i na existenci státu jako celku. Nenabízí přitom ale nezbytně nutnou a zcela zřetelnou alternativu za to, v čem s kroky vlády nesouhlasí. Celosvětově byl sice až přespříliš kvapně opustěn pokus o spravedlivější řád jiný, nežli byly ty zde dosud panující. Ale i když je nyní preferovaný řád tzv. "demokratický kapitalizmus", je těch antagonizmů snažících se o hegemonii nezanedbatelný, ba rostoucí počet... Čemu tedy dává SPD přednost v těch důležitých záležitostech s mezinárodním dopadem na samu existenci státu, když neutralita je, dojde-li na "lámání chleba" v konfliktech, pouze pouho pouhou iluzí? A co vám na to praví to v tom mezi ušima - SVĚDOMÍ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2018 10:33:35 - Karla Maříková
Mé svědomí je v pořádku, ale co Vaše?Tato vláda neměla nikdy důvěru SPD a proto všichni poslanci SPD hlasovali pro nedůvěru této vládě, kde je ČSSD. Tato vláda nejen, že vznikla bez naší důvěry, ale prosazuje neustále program v rozporu s programem SPD.