Kateřina Hamr

  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2018 22:37:56

Kateřina Hamr - číslo 10

Kateřina Hamr - číslo 10

Vážená paní, vážený pane, jmenuji se Kateřina Hamr a jsem obyvatelkou Městské části Praha 1. Po mnoha letech, kdy jsem jen podporovala TOP09 jsem se rozhodla, že chci také kandidovat do našeho zastupitelstva, a že chci také něco změnit v náš prospě

Dovoluji si Vás oslovit tímto dopisem a chci Vás požádat o pomoc a spolupráci. Chtěla bych, abyste se zamysleli, co je pro Váš život na Praze 1 nejdůležitější, co Vám vadí nejvíce a co byste chtěli za každou cenu změnit. A chtěla bych, abyste mi to řekli! Jednak, vespod tohoto dopisu jsou na mě uvedeny kontakty, jednak věřím, že se budeme potkávat osobně a osobně spolu o tom budeme mluvit. Přijdu za Vámi až k Vašim dveřím, zazvoním, a pokud budete mít čas a náladu si o tom se mnou promluvit, budete mít příležitost. 

Za dobu, co se o život na Praze 1 zajímám, vím o mnoha věcech, které by bylo potřeba změnit. Mnozí z Vás dostali přislíbeno, že si budou moci koupit své byty do osobního vlastnictví a dodnes je nemají. Chci urychlit privatizaci bytů. Dále je nutné, aby došlo k rekultivaci vnitrobloků na oázy klidu, oddychu a zeleně pro zdejší rezidenty, kteří nemají možnost uniknout před přívalem turistů a návštěvníků historického centra.

Chtěla bych prosadit vznik nových obchodů a služeb zaměřených pro nás, místní obyvatele. Městská část by měla vznik takových provozoven podporovat výhodnými podmínkami při pronájmu nebytových prostor. 

Všechny bez rozdílu nás trápí osud a zacházení s Nemocnicí Na Františku. Je to naše nemocnice, musí zůstat v našem majetku a musí se dále rozvíjet, tak, aby poskytovala všechnu důležitou zdravotní péči. A k ní patří i zřízení záchranné stanice, která nám chybí a jež by umožnila zkrátit dobu příjezdu lékařské pomoci v okamžicích, kdy jí potřebujeme nejvíce a jde nám o život. 

Z kategorie sci-fi patří trvalé volání občanů po rychlé, ochotné a fungující samosprávě. Slibuji, že pokud se díky Vám dostanu do zastupitelstva městské části, budu trvat na otevřené, přístupné radnici a vysokém kreditu chování úředníků placených z Vašich daní.

Pořád se v naší městské části nacházejí zanedbaná místa, která je třeba urychleně odstranit a rekultivovat. Zvýšit čistotu ulic, důsledný antisprejer programm a mnozí jistě uvítají maximální omezení nebo zrušení veškeré velkoformátové reklamy

Přála bych si, aby na každou novou stavbu na našem území byla povinně vypsána mezinárodní architektonická soutěž, a to i pro soukromé investory, abychom si zachovali krásu města a nové stavby jí pomáhaly udržet, nikoliv jí kazily. 

Základním požadavkem všech občanů, a rodičů zvlášť, je bezpečná cesta jejich dětí do školy a zpátky, bezpečné přechody, bezpečí v okolí domu. V této oblasti není nic, co by mohlo být dostatečné. 

Chci, aby každé dítě dostalo místo ve školce, kdykoliv to budou rodiče potřebovat. 

Rozhodně se chci zasadit o vytlačení nejbouřlivějších nočních aktivit do míst, kde budou méně rušivé. Ať už by to bylo zřízení zábavního centra na Střeleckém ostrově nebo vytvoření lokality plné stánků občerstvení a zábavy na náplavce Dvořákova nábřeží. Žofiin ostrov by se naopak měl rozvíjet jako klidové místo pro oddych a rekreaci seniorů. 

Je toho mnoho, co by se mělo v naší městské části změnit. Proto Vás chci ještě jednou požádat o Vaši důvěru a pomoc s jejich řešením. Jsem Vás hlas na naší příští radnici, budu Vám naslouchat, budu s Vámi mluvit a budu řešit Vaše problémy se životem uvnitř historického centra. 

Děkuji, pokud mi v nadcházejících volbách dáte svůj hlas, a zakřížkujete mé jméno navíc k tomu, jakou politickou stranu budete volit.  

S úctou Vaše Kateřina Hamr

Email: Katerina.Hamr@volny.cz 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama