Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2019 21:47:00

Chci mluvit s lidmi na ulici, přijedu karavanem z půjčovny

Chci mluvit s lidmi na ulici, přijedu karavanem z půjčovny

Snaha olomouckého hejtmanství řešit problémy lidí přímo v terénu vstoupila do další fáze. Poté, co krajští radní začali pravidelně vyjíždět na zasedání do různých koutů regionu, chce hejtman Ladislav Okleštěk navštěvovat náměstí v mobilní kanceláři.

 S občany bude v karavanu debatovat o tom, v čem by kraj mohl jejich obci pomoci. První zastávka je ve Šternberku. „Na výjezdních zasedáních rady často diskutujeme hlavně se starosty. Teď chci mluvit přímo s lidmi na ulici a mít informace z první ruky,“ vysvětlil podstatu nového projektu hejtman.

Premiéra se odehraje 11. dubna ve Šternberku, kde mobilní kancelář zastaví na Hlavním náměstí. „Nepůjde o žádný luxus na čtyřech kolech, ale přijedu ojetým karavanem z půjčovny. Ten však bohatě stačí na to, abych si mohl s lidmi v klidu popovídat o tom, co je trápí a jaké věci by chtěli zlepšit,“ těší se Okleštěk.

Ve Šternberku hejtman nejprve posnídá s podnikateli ve firmě Robertshaw a poté ho čeká hodinová beseda se studenty tamní lesnické školy. Odpoledne bude patřit setkání s veřejností v mobilní pracovně. Obdobný program dostane návštěva hejtmana v každém městě, do kterého jeho kancelář zamíří.

„Samozřejmě, že hejtmanství nemůže řešit úplně všechna přání, která občané mají. Na druhou stranu toho ale dokážeme udělat pro lidi hodně,“ dodal hejtman Okleštěk.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama