Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2019 22:41:00

Díky investici kraje prokoukla další tělocvična

Díky investici kraje prokoukla další tělocvična

Další školní sportoviště dostalo nový kabát. Tentokrát se do něj oblékla tělocvična Střední školy gastronomie a služeb v Přerově, jejíž plášť prošel rekonstrukcí za více než 15 miliónů korun. Většinu nákladů hradil Olomoucký kraj.

„Opravená tělocvična v Přerově je důkazem toho, že kraj investuje nejen do moderního vybavení učeben a dílen odborného výcviku, ale nezapomíná ani na sport,“ řekl během slavnostního otevření modernizované tělocvičny Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje.

Opravy snížily energetickou náročnost budovy a tím i spotřebu energie potřebné pro vytápění. Projekt byl rozdělen na dvě části – kromě zateplení došlo i na instalaci vzduchotechniky. „Ta stála téměř dva milióny korun. Část nákladů pokryla dotace z operačního programu životní prostředí,“ uvedl náměstek hejtmana pro oblast školství Ladislav Hynek.

Během pátku 4. října se školáci v Přerově dočkali ještě jedné slavnostní akce – zástupci města a Olomouckého kraje tam do provozu uvedli nové sportoviště u základní školy Za Mlýnem. Jeho stavba vyšla na přibližně osmnáct miliónů korun.  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama