Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2019 10:59:00

V mobilní kanceláři jsem načerpal spoustu námětů

V mobilní kanceláři jsem načerpal spoustu námětů

Cesta hejtmanovy mobilní kanceláře do Javorníku a Mikulovic přinesla zástupcům kraje spoustu zajímavých podnětů a tipů k zamyšlení.

 „Na sever regionu by měl jet každý, kdo chce vědět, jaké priority a problémy řeší lidé žijící 130 kilometrů od sídla kraje. V mobilní kanceláři jsem načerpal spoustu námětů, které by mohly zdejšímu regionu pomoci,“ uvedl hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Právě bezprostřední kontakt s občany a snaha zjistit, co je trápí a jak by jim kraj mohl pomoci, daly vzniknout projektu Hejtmanova mobilní kancelář. S ojetým karavanem dosud Okleštěk zamířil například do Hranic nebo do Šternberka.

Videosestřih z návštěvy hejtmana na Javornicku si můžete prohlédnout ZDE. Ladislav Okleštěk během návštěvy regionu diskutoval nejen s občany na ulici, ale také s podnikateli a školáky. Navíc se zúčastnil cvičení složek integrovaného záchranného systému, které se tam připravovaly na povodně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama