Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2020 19:37:00

Výroba roušek se stala symbolem solidarity a soudržnosti

Výroba roušek se stala symbolem solidarity a soudržnosti

Do soutěže o nejhezčí roušku dorazilo téměř sto exemplářů.

Velký ohlas vyvolala na začátku dubna soutěž Olomouckého kraje o nejhezčí podomácku ušitou roušku. Během několika dnů dorazilo devětadevadesát fotografií ochrany úst, které zářily například jarními barvami nebo se inspirovaly pestrými hanáckými krajkami.

„Děkuji všem lidem, kteří se do soutěže zapojili i těm, jež tak neučinili, ale roušky přesto šijí a rozdávají. Domácí výroba roušek se stala symbolem naší vzájemné solidarity a soudržnosti,“ řekl Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje.

Humor obyvatele regionu neopouští ani v době epidemie Covid-19. Některé autorky ozdobily roušky zvířátky, květinami nebo legračními nápisy.

Tvůrce deseti nejhezčích roušek bude hejtmanství kontaktovat a odmění je pozorností ve formě dárkové tašky s regionálními produkty.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama