Ladislav Okleštěk

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2017 12:02:53 - Vasill

Pan Košta

Dobrý den, mám několik dotazů, snad mi je zodpovíte. Zaprvé. Kdo přivedl pana Koštu do ANO a rozhodl o tom, že povede kandidátku? Skutečně ho nemůžete odvolat? A do třetice. Nemyslíte, že vaše žabomyší hádky škodí celému hnutí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.02.2017 15:05:37 - Ladislav Okleštěk
Dobrý den,
pana Koštu doporučila panu Babišovi paní Jourová, následně nám jej pan Babiš představil. Za lídra jsme si jej zvolili na krajském sněmu, kde jsme volili kompletní kandidátku. Celou kampaň jsme pro něho pracovali. Odvolat hejtmana může pouze  zastupitelstvo. Sám jednomyslnou (s vyjímkou hejtmana) výzvu klubu zastupitelů a krajského předsednictva nebere vážně a odmítá rezignovat. Bohužel se nejedná o žabomyší hádky, ale o zásadní pochybení. Určitě je nebezpečí, že tato kauza ANO může poškodit, ale nemůžeme se tvářit, že problém není a nechat jej prohlubovat. Když je problém, musíme to řešit a neschovávat se před ním, jak tomu bývalo dříve u jiných ...