Ludvík Šulda, BBA

Poctivost se musí vyplácet
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.05.2016 21:32:22

Noční vlci uctili památku padlých

Noční vlci uctili památku padlých

Nejstarší ruský klub fandů do motorek projel Českou republikou v rámci jízdy z Moskvy do Berlína na počest Dne vítězství. Účastníci průjezdu po cestě uctívali památku tisíce padlých vojáků Rudé armády, kteří bojovali proti nacistické Třetí říši...

... a osvobodili i naši republiku. Jejich dědové a otcové v této hrůzné válce položili své životy. Cíl cesty je tedy mírový, pietní a dlouhodobě známý. Je vskutku hyenismus, že mnoho našich politických představitelů využilo situaci k pohoršování se nad tímto průjezdem, a tím dosáhlo i svého zviditelnění. Počínaje Jiřím Dienstbierem, po představitele ODS a TOP 09. Nejvíce jim prý vadí, že členové Nočních vlků podporují svého současného prezidenta Putina a jeho politické postoje. Takzvaní demokraté prostě neuznávají něčí jiný politický názor. Přípustná je jenom jejich vlastní verze pravdy a ostatní jsou nelegitimní. Uctít památku padlých, na kterou mnozí z nich sami zapomněli, je pro ně nepředstavitelným „hříchem“. Připomínat si výročí našeho osvobození, při kterém mnoho vojáků Rudé armády položilo životy, považuji za úctyhodné a nevěřím, že by si arogantní politici tímto přihnali nějaké plusové body, ač si to sami zjevně myslí. Komu se chtějí zavděčit, můžeme spekulovat, ale našim občanům těžko. Ti nezapomínají na to, kdo jim pomohl zbavit se fašistické moci a umožnil jim život v míru. Proto tito pražští křiklouni v čele s Jaromírem Štětinou z TOP 09 jsou pouze kapkou v moři, která rozhodně smýšlení veřejnosti nijak nenaruší.


Ludvík Šulda, kandidát KSČM pro volby do Zastupitelstva Olomouckého kraje 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama