ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.12.2022 21:38:00

Úspěch! Cesta na Jadran bude zase o něco příjemnější

Úspěch! Cesta na Jadran bude zase o něco příjemnější

Komentář na facebookovém profilu k otevření Schengenského prostoru Chorvatsku.

 Vystáli jste kolonu na chorvatských hranicích a teprve pak jste si uvědomili, že někdo z vás nemá občanku nebo pas? MINULOST!

Díky spolupráci našich lidí z Ministerstva vnitra a ze stálého zastoupení v Bruselu vstupuje  nově do Schengenského prostoru Chorvatsko! Je to jeden z velkých úspěchů našeho předsednictví EU.

Takže Češi, cesta na Jadran bude zase o něco příjemnější. Prošťouchnou se ucpané dálnice při cestě tam i zpátky a navíc už vás nikdo nebude moct šikanovat za to, že máte v kufru třeba 2 basy piv nebo karton cigaret.

Pokud vás někdy od návštěvy Chorvatska odrazovala právě zdlouhavá čekání na hraničních přechodech, nyní se stává tenhle výlet zajímavým nápadem na vánoční dárek. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama