MUDr. Bc. Marek Hilšer, Ph.D.

  • BPP
  • Praha 2
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2021 14:20:00

Chtěl bych, aby byl na Hradě jeden z nás. Podpořte mě svým podpisem

Chtěl bych, aby byl na Hradě jeden z nás. Podpořte mě svým podpisem

Komentář na facebookovém profilu ke státnímu svátku ke vzniku Československa a ke kandidatuře na prezidenta

Milí spoluobčané,

28. říjen je svátkem naší nezávislosti. Je také připomínkou, že naše republika vznikla na ideálech demokracie, svobody a občanské rovnosti.

Náš první prezident Tomáš Garrigue Masaryk jasně řekl: demokracie není panování, ale práce k zabezpečení spravedlnosti. To je ideál. Cesta k němu nebyla za poslední století snadná a není ani dnes. Občané jsou přehlíženi a spravedlnost často trpí. Politika nás rozděluje na vítěze a poražené. To naši zemi oslabuje.

Já věřím, že občan je základem silné republiky. Před zákonem jsme si rovni a všem musí být nasloucháno. Chtěl bych, aby v roce roce 2023 byl na Hradě jeden z nás. Prezident všech. Udělejme již teď spolu první krok a podpořte mě svým podpisem. Požádejte o podpisy i ostatní, o kterých víte, že jim budoucnost naší republiky není lhostejná. Když budeme vytrvalí, společně to dokážeme. Váš Občan Hilšer.

Podpisový arch na podporu mé kandidatury si můžete stáhnout zde.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama