MUDr. Bc. Marek Hilšer, Ph.D.

  • BPP
  • Praha 2
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2023 13:21:00

Jak řešit problémy, způsobené ubytováním turistů

Jak řešit problémy, způsobené ubytováním turistů

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o veřejné debatě k ubytování turistů přes on-line platformy

 Poskytování ubytovacích služeb v bytových domech se stalo rozšířeným jevem v řadě městských částí hlavního města Prahy. Kromě pozitivních efektů, které tento relativně nový způsob podnikání přináší, se objevují také negativní externality, jež mohou způsobovat vážné problémy pro obyvatele domů, ve kterých k poskytování těchto služeb dochází.

Při řešení těchto problémů narážejí dotčení obyvatelé domů na legislativní nejasnosti, které mohou být často překážkou pro jejich řešení.

S cílem poskytnout občanům informace, jak současná legislativa upravuje tuto problematiku, jak se aktuálně vyvíjí a jaká jsou možná řešení problémů, spojených s ubytováním turistů přes on-line platformy, pořádám veřejnou debatu, která se uskuteční dnes od 18:30 v mé senátorské kanceláři na adrese Řehořova 19, Praha 3 - Žižkov.

Debaty se také zúčastní předseda spolku Snesitelné bydlení v centru Prahy a senátorka Hana Kordová Marvanová.

Jste srdečně zváni!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama