MUDr. Bc. Marek Hilšer, Ph.D.

  • BPP
  • Praha 2
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2023 8:36:00

Odešel jsem z debaty na TV Nova

Odešel jsem z debaty na TV Nova

Informace na facebookovém profilu o důvodech odchodu z debaty prezidentských kandidátů na TV Nova

 Je nedůstojné, aby část prezidentských kandidátů dělala stafáž favoritům průzkumů. Už kvůli tomu, aby se takovéto věci neopakovaly. Chtěl bych popřát všem kandidátům hodně štěstí při volbách, chtěl bych požádat občany České republiky, aby šli k volbám, aby si je nenechali znechutit. Přeji šťastnou ruku pro vás i pro naši zemi. Není to neúcta, ale je třeba bojovat.

Je to záměr a je to neférové především vůči voličům České republiky, kteří mají právo na to, aby jejich kandidáti vystupovali za rovných a spravedlivých podmínek, a ne podle vůle mocných v této zemi. Mám za to, že prezident musí hrát férovou hru a musí se umět postavit proti nepravostem.

Demokratická debata je o tom, aby byly rovné podmínky. Jen bych potvrzoval a souhlasil s tím, s čím nesouhlasí mnozí obyvatelé České republiky. A to jsou nerovné podmínky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama