MUDr. Bc. Marek Hilšer, Ph.D.

  • BPP
  • Praha 2
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.10.2020 14:01:00

Prohnilost současné vládnoucí garnitury

Prohnilost současné vládnoucí garnitury

Komentář na facebookovém profilu k případu Romana Prymuly a Jaroslava Faltýnka.

Koronavirová krize jasně rozkryla prohnilost současné vládnoucí garnitury.

Nelze nikoho vinit za to, že se ve světě rozšířila epidemie a postihla i nás. Co se však jasně s okamžitostí v krizové chvíli ukazuje, že premiérovi, prezidentovi a jejich nohsledům jsou lidé a dobré fungování naší země úplně ukradení. Jejich mocenské hry to dokazují již dlouhou dobu, jen teď, kdy hrozí kolaps zdravotní péče a život mnoha lidí může být ohrožen, je to nad slunce jasné. 

To, že bulvární tisk vyfotil Prymulu a Faltýnka, jak vychází ze zavřené restaurace, je jen zanedbatelná karikatura ve srovnání s tím, co je ve skutečnosti v pozadí této scény.  Nic jiného než snaha bezohledně si rozebrat naši zemi.

Jak jinak si vysvětlit, že premiér uprostřed krize jmenuje do ministerského postu vydíratelného kšeftmana s rozporuplnou minulostí a střetem zájmů. Někoho bez empatie, u něhož je již v první minutě po uvedení do funkce zřejmé, že nemá důvěru poloviny společnosti.

Arogance vládnoucí "elity" dostoupila dalšího patra. Teď však jde již o život.

Jak mají zdravotníci pracovat s vypětím všech sil, aby nezkolabovaly nemocnice, jak mají lidé, kteří přišli o živobytí, překonávat současnou krizi při pohledu na tento vrcholný svinčík.

Prosím, nenechme se odradit, nenechme se demoralizovat v těžkých chvílích. Mysleme na všechny, kdo potřebují a budou potřebovat pomoc.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama