ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2010 15:22:00

Bártův politický gangsterismus odskáčeme všichni

Bártův politický gangsterismus odskáčeme všichni

Zastavení dopravních staveb ohrozí prosperitu regionů.

Definitivní rozhodnutí ministra dopravy Víta Bárty zastavit či zakonzervovat stavby několika důležitých úseků rychlostních silnic a dálnic je podle hejtmana Středočeského kraje politický gangsterismus, na který doplatí nejvíce rozvoj jednotlivých regionů.

"To je takový trochu až politický gangsterismus. Na jednu stranu plně vítám snahu o šetření v oblasti dopravních staveb. Na našem Středočeském kraji děláme už skoro dva roky totéž. Tlačíme na dodavatele, aby stavěli levněji a někdy se to daří, ale situace, kdy se zastaví důležité stavby a nikdo neví co se s tím stane dál, je skutečně politický gangsterismus, který odskáčeme všichni," říká hejtman David Rath.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama