ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.11.2018 11:49:00

Postavte Petříčka do latě ať neškodí

Postavte Petříčka do latě ať neškodí

Ministr zahraničí Petříček chce omezit naše zastupitelské úřady v řadě zemí. Mezi nimi má být i Itálie a Maďarsko. Buď jde o fake news nebo se ministr za ČSSD zbláznil a nebo je to ještě horší - podrývá oficiální zahraniční politiku naší země.

Itálie a Maďarsko jsou  pro nás v současnosti  klíčové země, především co se týče odmítání migrace a společné ochrany vnějších hranic EU. Je to jen náhoda nebo jde o tiché podkopávání českého antimigračního postoje?  Konečně pan Poche  se řadí k tzv. vítačům a nabízí se tak otázka, zda jeho ministr zahraničí v tomto kurzu nepokračuje.

Zvláštní je i mlčení předsedy ČSSD Hamáčka, ale i předsedy vlády Babiše.

Česká suverenita vyzývá  premiéra Andreje Babiše a předsedu ČSSD Hamáčka, aby ze svých pozic zasáhli a zamezili oslabování české pozice v zemích, které lze označit za jedny z našich nejvýznamnějších spojenců.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama