ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.08.2010 18:04:04

Zavedení přístrojové komise pro nákupy zdravotnické techniky

Zavedení přístrojové komise pro nákupy zdravotnické techniky

Hejtman Středočeského kraje a stínový ministr zdravotnictví David Rath přiznává, že zřízení tzv. přístrojové komise pro nákup zdravotnické techniky pro nemocnice je dobrý nápad.

V minulosti tato komise již pod ministry sociální demokracie fungovala, ale bývalý ministr Julínek ji hned po svém nástupu do funkce zrušil.

“Je to jednoznačně dobrá myšlenka a my jsme takovou komisi měli, tzn. ministři ze sociální demokracie. Tato komise skutečně u té nejdražší techniky zvažovala, do které nemocnice by měla přijít, protože je nelogické, aby i ta nejmenší nemocnice si pořídila přístroj za sto milionů a měla pro něho jednoho pacienta týdně. Takto drahé přístroje je daleko logičtější soustředit do velkých nemocnic a vždy se dívat na prostor který obhospodařují,” říká stínový ministr zdravotnictví David Rath.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama