MUDr. Ivan David, CSc.

  • SPD
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.04.2024 14:04:00

Selhání multikulturalismu jsou evidentní

Selhání multikulturalismu jsou evidentní

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vstupním formalitám dle schváleného Migračního paktu EU

 Klamavé tvrzení paní europoslankyně Markéty Gregorové (Piráti), že budeme znát veškeré podrobnosti o každém jednotlivém migrantovi, jsou hrubě zavádějící. Realita je, že vstupní formality mají být dle schváleného Migračního paktu EU stručné a postrádají hloubku potřebnou k tomu, abychom skutečně poznali charakter těch, kteří vstupují na evropský kontinent a díky neexistujícím hranicím se pak mohou volně pohybovat. Navíc mnoho těchto imigrantů přichází bez jakékoli dokumentace, případně s falešnými doklady.

Tvrdit, že budeme dokonale znát každého z nich, je nejen falešné, ale také nebezpečně naivní.

Selhání multikulturalismu jsou evidentní: rostoucí míra kriminality, snížená sociální důvěra a výrazné demografické změny, které zatěžují společenskou strukturu západních zemí. To není pouhá náhoda - je to důsledek chybných politik a přehlížení základního významu národní a kulturní sourodosti pro normální a zdravý společenský život.

Širší agenda globalistů se snaží vytvořit v Evropě smíšenou populaci, postrádající pevnější identity, což usnadňuje manipulaci a kontrolu. SPD stojí jasně proti tomuto plánu.

Věříme v zachování jedinečných identit národů a ochranu osvědčených hodnot, které nás definují a vedou nás našimi životy. Odmítáme se podvolit tlakům bruselských elit, které se s pomocí radikálně aktivistických stran, jako Piráti, snaží narušit naši státní suverenitu a vnucovat nám migrační kvóty.

SPD podporuje takovou budoucnost, kde je naše identita střežena, naše společnost je bezpečná a naše ekonomika prosperující.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama