MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.05.2014 17:34:55

DOMA V HRADCI nasadí v boji o hradeckou radnici opět známé hradecké osobnosti

DOMA V HRADCI nasadí v boji o hradeckou radnici opět známé hradecké osobnosti

Znovu po čtyřech letech proběhnou v Hradci Králové komunální volby

Po volebním úspěchu našeho týmu DOMA V HRADCI v roce 2010 se opět zapojíme s naším volebním programem do komunálního boje. 


Již nyní sestavujeme tým, kde bude řada známých hradeckých osobností. A objeví se zde i noví méně známí a šikovní lidé. Tým i kandidátní listina budou většinově opět tvořeny lidmi bez stranických knížek. V naprosté většině politikou nezasaženými, případně s relativně krátkou zkušeností. Lidmi, kteří se politikou neživí, což považujeme za výhodu.   


Hradec Králové je nádherné město. Žiji zde od svého prvního roku života po celou dobu. Mnoho věcí se povedlo a město roste. Na druhou stranu by asi nebylo správné a přesné říci, že zde není co zlepšovat. Je toho stále poměrně hodně. A některé věci budou skutečně tvrdý oříšek. A právě na jejich řešení bychom se chtěli jako tým DOMA V HRADCI zaměřit. 


Ať již budete v komunálních volbách volit ten či onen tým, přijďte k volbám. Je to dosti zásadní věc - dobře vybrat naše zástupce na hradecké radnici po dlouhé příští čtyři roky. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama