MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.09.2014 17:13:32

DOMA je hlavně pocit. Braňme si ho a hýčkejme

DOMA je hlavně pocit. Braňme si ho a hýčkejme

DOMA v Hradci

Výraz DOMA je jedním ze slov, které má asi nejvíce možných interpretací. I přes několik zaběhnutých pojmů, co by mělo to obligátní DOMA poskytovat, jsou naše představy o něm veskrze individuální. Může, ale i nemusí, to být náš byt, byt našich rodičů, místo, kde jsme vyrostli, kam jezdili na prázdniny...  

DOMA se ale můžeme cítit v podstatě kdekoliv. DOMA je hlavně pocit. Ten můžeme mít na nábřeží, v parku či při pohledu na město. A to DOMA je potřeba si umět i trochu chránit. To je důvod, proč vznikla skupina lidí se zájmem o komunální politiku a dění v Hradci Králové vůbec pod název DOMA V HRADCI. Chceme se podílet na tom, kam se naše hradecké DOMA bude ubírat, jak se bude město vyvíjet. 

Nechceme se totiž bát, že nezaparkujeme před domem, kde není zrovna placené parkoviště. Tam kde je, že nám odtáhnou auto, když si jen odskočíme domů s nákupem pro rodinu a nechceme za parkování utratit celou výplatu. Nechceme žít ve strachu, že si v díře v chodníku způsobíme zranění nohy. A co už vůbec nechceme, je bát se, že někdo z nás a našich blízkých půjde procházkou Hradcem a po cestě ho někdo okrade, nebo i třeba znásilní! Chceme krásný a bezpečný Hradec Králové, kde je radost žít. A to je, přátelé, schováno v těch pár slovech „Uděláme to po našem" tak jako Hradečáci, kteří milují město, ve kterém žijí, a chtějí na to být hrdí. 

Lidé z kandidátky DOMA V HRADCI mají zkušenosti téměř ze všech oborů, které město potřebuje. Starají se o lidi, jejich peníze, bezpečnost, dopravu, řídí právní kanceláře, léčí lidem chrup i bolesti duše, učí děti plavat a dospělé pečovat o svou postavu a zdravý životní styl, vychovávají mladou generaci, zabývají se vědou, pomáhají starým lidem či lidem v nouzi, věnují se kultuře a volnému času, řídí obchody nebo větší či menší firmy. Dělají a budou i nadále dělat vše pro to, abychom se nebáli pro život v našem městě používat všechny smysly. Aby fungovalo pro všechny, jež o to stojí, to úžasné spojení DOMA V HRADCI. V tom se na Vás všechny obracíme o důvěru a podporu v blížících se komunálních volbách. Navrhujeme, že to pro nás všechny zařídíme v duchu našeho sloganu „Uděláme to po našem“ tak, jak se dočtete na této webové stránce.  

Tým DOMA V HRADCI, kandidátka č. 9 v komunálních volbách 10. a 11. října
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama