MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2013 17:49:46

Proč podporujeme Hnutí ANO 2011

Proč podporujeme Hnutí ANO 2011

Jedna z reakcí...

Jedna z reakcí na Výzvu ANO Hradec Králové

Dobrý den,

Chtěla bych Vás ujistit, že nejen já ale i spousta jiných v mém okolí, a to nejen v pracovním, rodinném či mezi přáteli,  na Vás a tedy na hnutí spoléhá. Stále více lidí vidí, že není koho ze stávajících parlamentních stran volit, ale nezná ANO 2011, doposud se daří médiím zabránit hnutí ve zviditelnění, je s podivem, že je tak obtížné prosadit se. Možná se teď situace trochu díky obrovské politické krizi změní, ale parlamentní strany určitě nenechají ruce v klíně.

ANO 2011 také skutečně vnímám jako jedinou možnou šanci. Pokud mohu jakkoli pomoci, udělám to ráda, stejně jako spousta jiných už se nemůžu jen dívat na praktiky současné vládní garnitury a hlavně těch potřebných jejích přátel, nasátých na státní rozpočet.

Více než 30 let se pohybuji v oblasti práva a nestačím se divit, jak od představy rádoby spravedlivého a právního státu se ubíráme kamsi, kde stát slouží jen hrstce sebevědomých jakékoliv normální práce neschopných osob, údajně „politiků“, kteří absolutně netuší, a někteří dokonce ani za dobu téměř celoživotního setrvávání ve velmi vysokých státních funkcích vůbec nepochopili, jaká role státu vůbec je!

Pracuji nyní v Pardubicích, ale bydlím v HK, na Slezském ( v malé uličce), mohli bychom určitě mít na plotě Váš plakát, ještě se poptám dalších známých.. a pak bych se u Vás ev. stavila… Možná bych mohla někam předat i další informace, např. letáky, atp.  Budou-li teď volby, ozvu se dříve. Zvažte možná i Vy, jak by mohli příznivci pomoci, je nás víc … ale byť se nám všem ty mnohokrát opakované fráze našich současných politiků zajídají, bez zviditelnění  hnutí na setkání s voliči či v celostátních médiích to asi bude těžké.

Prosím nedejte se!

S pozdravem  

V.P.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama