MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.09.2021 17:31:05

Chceme stát, který umí pomoci lidem v nouzi

Chceme stát, který umí pomoci lidem v nouzi

ČSSD v Kraj Vysočina oficiálně zahájila kampaň do blížících se parlamentních voleb.

Odstartována byla v Polničce, kde se sociální demokracie dlouhodobě těší přízni voličů. Cílem sociálních demokratů, které na Vysočině povede do voleb místopředseda ČSSD a poslanec Jiří Běhounek, je dvouciferný výsledek.

S velkým odhodláním zahájili volební kampaň do blížících se parlamentních voleb sociální demokraté na Vysočině. Oranžová zasvítila v sobotu 4. září v Polničce, a to za účasti předsedy ČSSD, místopředsedy vlády a ministra vnitra Jana Hamáčka a místopředsedkyně ČSSD a ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové. Ti přitom ocenili pracovitost a zkušenosti lídra kandidátky ČSSD v Kraji Vysočina, kterým je místopředseda ČSSD a poslanec Jiří Běhounek.

„Jdeme do voleb s tím, aby voličům nikdo neohrozil jejich životní jistoty,” uvedl Jiří Běhounek. Volební program ČSSD je programem pro lidi, kteří pracují, poctivě platí daně, vychovávají děti a starají se o okolí, ve kterém žijí. „Sociální demokracie chce stát, který umí pomoci lidem v nouzi, poskytuje kvalitní veřejné služby, jako je špičkové veřejné zdravotnictví nebo bezplatné školství, a dokáže zajistit důstojný život seniorům, kteří celý život pracovali,” doplnil Běhounek.

V rámci programu se špičky sociální demokracie zúčastnily také tradiční akce s názvem Hod Polničskou kolejnicí, kde si za velkého zájmu diváků si vyzkoušely hod osmikilogramou kolejnicí. „Jejich účast byla vítaným zpestřením. Lidé měli jedinečnou příležitost se na vlastní oči přesvědčit, v jaké formě jsou špičky sociální demokracie,“ uzavřel krajský předseda ČSSD Petr Krčál.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama