MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2016 14:28:47

Jak ŘSD vybírá firmy na opravy dopravních staveb?

Jak ŘSD vybírá firmy na opravy  dopravních staveb?

Interpelace na pana ministra dopravy ve věci prací na cca 6 km D10 ze dne 8.12.2016

 

Vážený pane ministře,

přestože vnímám, že jste vystaven mnoha atakům ze strany opozice, dovolte, prosím, dotaz i koaličnímu poslanci.

Rád bych se od Vás dozvěděl, nejen vzhledem k neskutečnému počtu jiných dlouhotrvajících uzavírek, proč přímo v nejbližším okolí Prahy a na velmi zatížené  R10 (přejmenované na D10) ve směru na Brandýs nad Labem - Starou Boleslav opět tak dlouho trvají práce na mostě přes dálnici na cca 6 km. Teprve nyní v zimě skončily a údajně mají pokračovat v příštím roce.

Přiznávám, že jsem laik. Ale s ohledem na charakter předmětné dopravní stavby mi vůbec není jasné, proč zřejmě ŘSD vybralo firmu, která se s něčím podobným potýká tak dlouho. Kdo to je a proč byl vůbec vybrán?

Ve vší úctě, možná by ženisté Vašeho vládního kolegy pana ministra obrany Martina Stropnického se s něčím podobným vypořádali daleko rychleji. A levněji. Tím bychom se alespoň zde vyhnuli i věčným zácpám, ke kterým docházelo a docházet bude, přestože osobní vozy poctivě platí dálniční známku a kamiony mýtné. V mnoha místech však spíše za parkování. A to jistě není účel dálniční sítě. Alespoň jak doufám……

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama