MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2016 14:07:30

Kdo pomůže obyvatelům Písnice?

Kdo pomůže obyvatelům Písnice?

Interpelace na 1. místopředsedu vlády ČR pana Ing. Andreje Babiše ve věci prodeje bytů na sídlišti Praha-Písnice společností ČEZ ze dne 8.12.2016


Vážený pane 1. místopředsedo vlády,


obracím se na Vás se žádostí o urgentní pomoc obyvatelům bytů dosud v majetku společnosti ČEZ na sídlišti Praha - Písnice. Tato causa je Vám i díky médiím bezpochyby známa. Nelze nevidět, že vzdáleně připomíná Vámi oprávněně kritizovaný problém prodeje bytů OKD.  Potřebné je navíc uvedeno v příloze právní kanceláře občany zastupující.


Žádám Vás osobně mj. proto, že na rozdíl ode mne, byť rovněž poslance za HMP, jste v předmětném volebním obvodu dostal kolem 28% preferenčních hlasů. Navíc přes jisté pokusy většinou opozice o převod dohledu nad určitými a.s. z MF na MOP jako ministr financí jste stále hlavním zástupcem většinového akcionáře, tj. státu a i paní primátorka HMP byla Vámi vybrána. Ostatně spoléhám na Vaše nesporné konkrétní zkušenosti s řízením a.s., čímž se ne každý ve vládě může pochlubit.


Nejen kvůli adventnímu času Vás prosím o rychlé patřičné kroky, aby nejen obyvatelům bytů v Písnici „bylo lépe“. Bude to milé, ohleduplné, správné a Váš dokonalý marketing to navíc bude umět jistě využít.  Toto vše myslím „negrossovsky“ upřímně.

S díky za pochopení a urgentní pomoc obyvatelům Písnice






















Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama