MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.06.2021 22:10:00

Neúčastníme se politikaření rok před novými komunálními volbami

Neúčastníme se politikaření rok před novými komunálními volbami

Stanovisko hnutí ANO 2011 k variantám změn ve vedení města předložených oblastní předsedou ODS JUDr. Pavlem Staňkem

Hnutí Ano 2011 se na základě výsledků komunálních voleb v roce 2018, které s převahou vyhrálo díky velké podpoře hradeckých voličů, podílí na práci ve vedení města.

Jeho zástupci Ing.  Monika Štayrová a Pavel Marek v roli náměstků a  Andrea Turková a Jiří Langer jako radní odvádějí  dlouhodobě velmi dobrou práci.

Plnění volebního programu, kterým jsme oslovili své voliče,  považujeme za prioritní a neúčastníme se  proto politikaření rok před novými komunálními volbami.

Jako reálnou vidí hnutí ANO modifikovanou variantu jedna – tj.  toleranci současného vedení a podporu těch programových cílů, na kterých je shoda i s opozicí a zdárné dokončení zahájených projektů.  V tomto bodě předkládáme jako alternativní návrh pokračovat ve vedení města ve stávajícím počtu a současně pověřit radní Andreu Turkovou gescí v oblasti sociální a zdravotnické.

Svůj návrh považuje hnutí ANO 2011 za odpovědný postup pro pokračování vedení města v zájmu hradečáků.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama