MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2021 19:34:00

O čem povede pirát Peksa s migranty dialog? Docent Chocholoušek čeká

O čem povede pirát Peksa s migranty dialog? Docent Chocholoušek čeká

Komentář na facebookovém profilu k prohlášením pirátského europoslance k migraci.

 Zdravím všechny,

návrhem nahradit dialogem s migranty stavění bariér a ostrahu na hranici schengenského prostoru, to mě opravdu ten PIRÁT Peksa zvedl ze židle.

Dialog s migranty. Jak si to ten mládenec ( mj. byl v rozhovoru velmi alergický na narážku na jeho věk) jako představuje?

PIRÁTI (Peksa a spol. s nimi diskutují na hranicích a lustrují jejich doklady.)

Mikuláši, Mikuláši jsi chytrý a přitom produkuješ takové hlouposti. Problematiku azylové politiky máme legislativně v ČR dobře ošetřenou a vy PIRÁTI to chcete změnit a změkčit, snažíte se toho dosáhnout prosazením většinové hlasování v EP.

Právě problematika migrace nám ukazuje, že my, co nejsme úplní eurohujeři a máme rádi svou vlast a bezpečnost našich obyvatel, to nesmíme dopustit. Nesmíme ztratit svou státní identitu a vlastenectví. Chápu, že pirátům to je cizí a pevně věřím, že  to ve volbách naši občané zohlední.

Tedy ještě jednou - Mikuláš Peksa Europoslanec za Piráty v pořadu CNN  360 st.: „Jsem toho názoru, že efektivnější než bariéry je dialog. Je ale potřeba zjistit, kdo je kdo, a administrativně to zpracovat. Nedosáhneme toho střílením a budováním plotů, ale tím, že si poslechneme jejich příběh.“ 

V roce 2015 požádalo o azyl přes jeden milion lidí. Už vidím jak PIRÁT Peksa a spol. jak s nimi diskutují na hranicích a lustrují jejich doklady a poslouchají jejich příběhy. Uvědomuje si ten chlapec, že ti muži mají i několik pasů a každý na jiné jméno? O čem povede ten dialog?

Jsem členem bezpečnostního výboru, a podpořím příspěvek Litvě na stavbu plotu na hranicích s Běloruskem, jehož cílem je zbrzdit migranty. Protože to jinak zarazit prostě nejde!

Může tam Mikuláš Peksa Europoslanec za Piráty vyrazit a ukázat Litvě jak si to představuje.

Je dobré vědět jaké recepty na migraci nám piráti chystají.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama