MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2023 21:45:00

Skončete s tou přihlouplou hrou

Skončete s tou přihlouplou hrou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zkoumání Rakušanova zákona o dezinformacích

 Tak jsme se dozvěděli, že Rakušanův zákon o dezinformacích zkoumají experti. Proboha, dejte to do šuplíku ... a skončete s tou přihlouplou hrou. Není absolutně nutný speciální zákon, všechny situace je možné řešit s pomocí existující zákonné úpravy.

Rakušan řekl, že po odborném posouzení normy bude muset přijít politické rozhodnutí. Naposledy nás přesvědčil sám pan Rakušan, že ani on netuší, co je dezinformační video, jak chce předkládat na toto téma zákon, to opravdu nechápu. Rakušan jen potřebuje lidi řádně vystrašit a zavřít jim pusy.

Po posledních zkušenostech s panem Rakušanem vůbec, ale vůbec nepochybuji, že by zcela jistě byl tento zákon zneužit v politickém boji. Pane Rakušane, nepodceňujte inteligenci lidí. Pokud jsou lidé svéprávní na to, aby chodili k volbám, tak jsou taky dost svéprávní, aby si dokázali udělat sami názor.

  • Tak jak to je?
  • Vypouští balonky?
  • Testuje, co na to společnost?
  • Teď zase jenom mlží, jako mlžil prezident před podpisem zákona ke snížení valorizací?
  • Že by zase ústavní soud?

Svoboda projevu je to nejcennější, co máme v demokracii, nebo bude svoboda slova za chvíli minulost a sprosté slovo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama