MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2023 12:09:00

Tomu se říká vrtěti psem

Tomu se říká vrtěti psem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k hledání údajných odposlechů na Pražském hradě

 Prezident Petr Pavel ještě necelé dva týdny od inaugurace neúřaduje z Pražského hradu. Má prý obavy z odposlechů. Pozoruhodné je že, stejná firma, co měla odposlechy zařizovat, pracovala během kampaně i pro Pavlův tým.

No není to směšné? Tomu se říká vrtěti psem.

  • Myslím, že by bylo zajímavé, a já se ptám, kdy, jaké a na co byly služby agentury pro Petra Pavla využívány?
  • Myslím, že by bylo zajímavé, a já se ptám, za jaké služby a v jaké výši byla bezpečností agentura Pavlem placena.
  • Myslím, že by bylo zajímavé, a já se ptám, zda opravdu šlo o zabezpečení místností volebního štábu PP proti odposlechům.
  • Myslím, že by bylo zajímavé, a já se ptám, pokud je to tak, kdo a proč měl volební štáb PP odposlouchávat?
  • Myslím, že by bylo zajímavé, a já se ptám, proč se platba za služby této bezpečnostní agentury neobjevila na transparentním volebním účtu?

Asi je zbytečné spekulovat, jestli se něco v účetnictví dodatečně objeví nebo neobjeví. Pokuta samozřejmě již nic neřeší. Jen další kaňka na prezidentské volbě PP.

Otázek zůstává mnoho. Vrchol trapnosti je, jak PP bil na poplach kvůli údajným odposlechům na Hradě, a pak se ukáže, že pro něj ta stejná agentura pracuje. Tak hlavně, že zpochybnil službu PČR na Hradě a nechal vyměnit jejího velitele.

Hrála v tom roli ještě před-inaugurační návštěva šéfa BIS plk. Koudelky, který si jistě nešel na Hrad jen pro příslib povýšení do generálské hodnosti. Bylo to i kvůli zmíněným odposlechům? Jistě na schůzce padlo mnoho dobře míněných rad.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama