MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2024 16:21:00

Už narážíme na opravdové dno

Už narážíme na opravdové dno

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pirátskému aktivismu a kriminalizaci protivníků

 „Česko-slovenské vztahy narušil Matovič, Fiala je teď ničí úplně. Tohle je mezinárodní politika, ne dětské hřiště. Tam možná platí, že chová-li se někdo špatně, přestanete se s ním bavit,“ okomentoval v týdnu kroky vlády Babiš. Ministr zahraničí České republiky Jan Lipavský (Pirát): „Andrej Babiš svými výroky ohrožuje bezpečnost České republiky.”

Zdá se, že nás potápějí Piráti do éry, kde kdo není s námi, je automaticky proti nám. Zdá se, že nás potápějí do éry, kde, kdo není s námi bude kriminalizován! Tak se chystejte, přátelé, na časy, kdy bude opozice novým undergroundem!

Každý, kdo se odváží mít vlastní názor, bude zařazen do speciální kartotéky! Kdo zašeptá "mír", bude brzy slyšet "půjdete s námi"! Kdo i jen pomyslí na řešení problémů prostřednictvím OSN, bude považován za proruskou štěnici! A když někdo nahlas pronese "jednání" místo "války", připravte se, že bude obviněn, a jak výše pan ministr naznačil, kriminalizován.

Všichni víme, že nejhorší byli vždy aktivní svazáci a agilní kádrováci. Aktivní svazáci a agilní kádrováci se proměnili v digitální piráty. Kde je svoboda slova? To už narážíme na opravdové dno.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama