MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2020 12:41:52 - Lánský

Normálně pracovat?

Pane Mašku, dobrý den. Máte vůbec ponětí, co se tu děje? Ano, jako poslanec a doktor máte své jisté, ale jiní jsou na tom dost bídně. Píšete, že je třeba normálně pracovat, ale uvědomujete si, že spousta lidí o práci přišla nebo minimálně o část mzdy? Zamítli jste schůzi opozice, která to chtěla řešit a já se ptám proč? Podle vás není na místě pracujícím nyní pomoci? Protože jsem nezaznamenal, že byste přišli s vlastní nabídkou pomoci, pominuli důchodce, kterým peníze rozdáváte. Lánský

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.09.2020 11:15:20 - MUDr. Jiří Mašek
Ponětí  o tom co se děje mám pane Lánský.Své jisté nemám, patřím do rizikové skupiny. Do práce  přitom chodím do sněmovny i do ordinace a léčím lidi jako jste vy, tedy myslím, že normálně pracuji. Opozice chtěla mimořádnou schůzi v době, kdy mohli prosazovat změny programu schůze řádné o pět dnů později...Pracujícím pomáháme s platností zpětně od března, pomoc dosud běží. Zdravím a přeji vám pevné zdraví.