MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2016 14:21:59 - Tabáček

zákon o zákazu kouření

Jste rád, že zákon o úplném zákazu kouření neprošel? A myslíte, že tak toto téma na čas zase zapadne? Nebo že by dokonce kvůli tomu padla vláda? Já se přiznám, že zákon považuji za omezování svobody

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2016 11:12:52 - MUDr. Jiří Štětina

Že zákon neprošel, nejsem vůbec rád a považuji to za nefair vůči většině občanů této země. Na druhou stranu však vítám to, že neprošel v takové formě, jak si představovali tabákoví lobbisté a hlavně poslanci ODS. Je také třeba důrazně říci, že je velmi neseriózní prosazovat pozměňující návrhy, které s drtivou většinou zdravotní výbor zamítl. Nevím v čem tazatel považuje tento zákon za omezování osobní svobody? Já jako bývalý kuřák, nekouřím již 41 let, považuji právě za škodlivé a nedemokratické, když kouřením znečišťuji ovzduší všem, kteří chtějí dýchat čistý vzduch, nechtějí všude nacházet pohozené „vajgly“ od cigaret a vše další. Toto je opět zcestný argument nejenom ODS, ale i všech kuřáků! Zákon určitě nezapadne a jsem přesvědčen o tom, že bude přijat v co nejkratší možné době a hlavně bez PN kolegy Bendy. Nechci, aby naše zem byla zamořena cigaretovým kouřem, pachem z alkoholu a potácejícími se feťáky. To není možné v normální západní civilizaci, ale někde jinde na východ od naší země. Samozřejmě jsem si vědom toho, že právě boj s drogovou závislostí se také v kulturních státech nedaří úspěšně vyhrávat. Na pád vlády jsem vůbec nemyslel, protože to je pouze přání těch, kteří tuto zemi dostali do tohoto morálního marasmu.

S úctou   Jiří Štětina